Garantie

Conditii pentru Garantie

Produsele cumparate prin intermediul MTOPDENT.RO sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garantie emis de catre Producator/Importator sau Vanzator, acesta garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a bunurilor si serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada de 12 luni de la data emiterii facturii de vanzare. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

In cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzatoare.

Daca in momentul receptiei veti constata lipsa certificatului de garantie al produsului, trebuie sa ne anuntati in maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email office@mtopdent.ro sau la numarul de telefon 0786 327 830. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru a putea beneficia de garantie, la trimiterea produsului in service, trebuie sa prezentati urmatoarele:

  • factura de achizitie a produsului in original (sau o copie a acesteia);
  • descrierea pe scurt a defectului reclamat;
  • datele dumneavoastra de contact: adresa, telefon, adresa e-mail.

Este recomandabil sa aduceti produsul in service in ambalajul original, pentru a asigura integritatea acestuia la transport. Produsele deteriorate in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare nu vor fi primite in garantie.

Produsele vor fi trimise in service la adresa S.C MONIQE TOPDEN S.R.L: Sat Gageni, Comuna Paulesti, nr.451, Prahova. 

Share This Post

Cos de cumparaturi

X