fbpx

Consumabile cabinete stomatologice

Produsele pentru cabinet se impart in consumabile si echipamente.
Astfel Monique Top Dent va ofera urmatoarele categorii de produse:
– Restaurare Coronara: Materiale compozite, Sisteme adezive, Cimenturi, Materiale provizorii, Materiale pentru finisare, Sisteme de matrici si digă.
– Protetica: Materiale pentru amprenta,silocini de aditie si condensare, alginate, Retracție gingivala, Reconstituiri de bonturi,pivoti fibra de sticla, Cimentare definitiva,ionomeri de sticla ,cimenturi ranforsate cu rasine, Materiale pentru lucrări provizorii.
– Endodonție: Materiale pentru obturarea definitiva a canalelor, Materiale pentru obturarea provizorie a canalelor,geluri be baza de flor, desensibilizante,,Instrumentar, Soluții medicamentoase, Sisteme de imobilizare dentara.

– Ortodonție: Bracketuri, Cimenturi, Sarma dentara.
– Profilaxie: Geluri fluorizare, Materiale pentru sigilare dentara, Revelatori de placa bacteriana.
– Igienă si dezinfecție: Soluții dezinfectante, Protecție medic(mânuși,ochelari, măști, viziere,halate botosei,bonete,.), Protecție pacient(bavete, sisteme digă, pahare unica folosința, aspiratoare, apa de gura,cizmulite de unica folosinta, capeline,etc).
– Implantologie: Sisteme de implanturi, Materiale pentru refacere osoasa, Cimenturi.os nanohibrid, cimenturi provizorii de lunga durata,
– Chirurgie: Anestezice, Hemostatice, firede sutura,ace de sutura, Refacere osoasa.

Filter
has been added to your cart:
Checkout