fbpx

Produsele pentru cabinet se impart in consumabile si echipamente.
Astfel Monique Top Dent va ofera urmatoarele categorii de produse:
– Restaurare Coronara: Materiale compozite, Sisteme adezive, Cimenturi rasinice, ionomeri de sticla, cimenturi duale sau pe baza de pudra si lichid, Materiale provizorii penrtru cimentare sau obturatie, Materiale pentru finisare, Sisteme de matrici si digă.
– Protetica: Materiale pentru amprentare, silicine de aditie si condensare, alginate, Retracție gingivala, Reconstituiri de bonturi, Cimentare definitiva, Materiale pentru lucrări provizorii.
– Endodonție: Materiale pentru obturarea definitiva a canalelor, Materiale pentru obturarea provizorie a canalelor,Instrumentar specific, Soluții medicamentoase, Sisteme de imobilizare dentara., benzi fibra de sticla.
– Ortodonție: Bracketuri, Cimenturi, Sarma dentara.
– Profilaxie: Geluri fluorizare, Materiale pentru sigilare dentara, Revelatori de placa bacteriana.
– Igienă si dezinfecție: Soluții dezinfectante, Protecție medic(mânuși, măști, cizmulite,halate, combinezoane,viziere, ochelari.), Protecție pacient(bavete, sisteme digă, pahare unica folosința, aspiratoare, halate , botosei,etc).
– Implantologie: Sisteme de implanturi, Materiale pentru refacere osoasa, Cimenturi provizorii de lunga durata, freze speciale pentru descoperire de bont.
– Chirurgie: Anestezice, Hemostatice, Ața si fire de sutura, Refacere osoasa, os nano , membrana

Filter